ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ CASA PERLA

ΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ
ΠΑΛΙΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

Το Casa Perla βρίσκετε στην καρδία της παλιάς πόλης των Χανίων με άμεση πρόσβαση στο παλιό λιμάνι (Ενετικό λιμάνι) και της μαγευτικής θέας του προς την θάλασσα.

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΝΕΤΙΚΟΣ ΦΑΡΟΣ

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΧΑΝΙΩΝ

null
Το Casa Perla βρίσκεται στο κέντρο της παλιά πόλης λίγα λεπτά από το παλιό λιμάνι των Χανίων, απέχει 20 km από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και 140 km από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

SUITES CASA PERLA

Πλήρως εξοπλισμένες σουίτες για διακοπές στην πόλη των Χανίων
με άνεση και χαλάρωση

null

Junior Suite

Όμορφη κλιματιζόμενη σουίτα διακοσμημένη με παραμυθένιες πινελιές και αναπαυτικό διπλό κρεβάτι, διαθέτει ψυγείο, βραστήρα και υπερσύγχρονο μπάνιο.

null

Deluxe Suites

Όμορφες κλιματιζόμενες σουίτες διακοσμημένες με παραμυθένιες πινελιές και αναπαυτικά διπλά κρεβάτια, διαθέτουν ψυγείο, βραστήρα και υπερσύγχρονο μπάνιο.

null

Executive Suite

Όμορφη κλιματιζόμενη σουίτα διακοσμημένη με παραμυθένιες πινελιές, διαθέτει υπερσύγχρονο τζάκι, αναπαυτικό διπλό κρεβάτι, ψυγείο, βραστήρα και μοντέρνο μπάνιο.

null

Family Suite

Όμορφη διακοσμημένη με παραμυθένιες πινελιές κλιματιζόμενες σουίτα με αναπαυτικά κρεβάτια, ψυγείο, βραστήρα και υπερσύγχρονο μπάνιο.

Το Κτίριο του Casa Perla

null
Το Casa Perla στεγάζεται σε ένα αρχοντικό ενετικό κτίριο του 14ου αιώνα και ανακαινίστηκε ριζικά διατηρώντας το νεοκλασικό χαρακτήρα της Παλιάς Πόλης των Χανίων. Η επιλογή των επίπλων ταιριάζει απόλυτα με την εσωτερική διακόσμηση και συνδυάζεται αρμονικά με το ξύλο και την πέτρα που αποτελούν τα βασικά υλικά της κατασκευής.

Ο παραδοσιακός ξενώνας αποτελείται από 5 σουίτες με προσοχή στη λεπτομέρεια και την αισθητική ώστε να κάνουν τη διαμονή του κάθε επισκέπτη στα Χανιά μία αξέχαστη εμπειρία.

Ελληνικα
BOOK NOW