Προφίλ

Η φιλοσοφία του Casa Perla βασίζετε στην Κρητική φιλοξενία

CASA PERLA

null
Σουίτες στην Παλιά Πόλη των Χανίων που προσφέρουν άνεση και χαλάρωση

Το Casa Perla βρίσκεται στο κέντρο της παλιά πόλης των Χανίων και είναι ιδανικό για επισκέπτες που αναζητούν ένα ταξίδι σε ένα παραμυθένιο και ήσυχο μέρος για χαλάρωση και ξεκούραση, αγκαλιασμένο από τα ιστορικά και γραφικά σοκάκια του Ενετικού λιμανιού. Στα σοκάκια της παλίας πόλης των Χανίων εκτός απο φιλόξενους και χαρούμενους ανθρώπους μπορείτε να ανακαλύψετε εστιατόρια, καταστήματα και παραδοσιακές ταβέρνες που σερβίρουν εδέσματα τόσο διεθνή αλλά και παραδοσιακά κρητικά και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το κέντρο της πόλης των Χανίων απέχει μόλις λίγα ευχάριστα λεπτά περπάτημα όπου ανάμεσα σε άλλα θα συναντήσετε και το ιστορικό κτίριο της Παλαιάς Αγοράς. Επίσης για τους λάτρες της θάλασσας, η πιο κοντινή παραλία που μπορείτε να κολυμπήσετε είναι αυτή της Νέας Χώρας σε απόσταση μόλις 2km.

Με περίσσεια αγάπη και σεβασμό ανακαινίσαμε το κτίριο που στεγάζονται οι σουίτες μας χωρίς να αλλοιώσουμε την ιστορική αρχιτεκτονική που προϋπήρχε από τους Ενετους (1320) και στην συνέχεια (Αιγύπτιους 1831-1841). Το αρχικό του στυλ βασίζεται στην τοπική αρχιτεκτονική του νησιού έτσι ώστε οι σουίτες να σε ταξιδεύουν σε παλιότερες εποχές ρομαντισμού και μυστηρίου. Κάθε διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο, προσφέροντας άνεση και χαλάρωση.

Η φιλοσοφία του Casa Perla βασίζετε στην Κρητική φιλοξενία κάνοντας τους ταξιδιώτες μας να νιώθουν ευπρόσδεκτοι αντιμετωπίζοντας τους ως καλεσμένους μας.

logo01
Ελληνικα
BOOK NOW