Τοποθεσία

Χανιά, το σταυροδρόμι των πολιτισμών

Το Casa Perla βρίσκεται στο κέντρο της παλιά πόλης λίγα λεπτά από το παλιό λιμάνι των Χανίων, απέχει 20 km από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και 140 km από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

Αρκετά καταστήματα, παντοπωλεία, τοπικό φαρμακείο, εστιατόρια και παραδοσιακές ταβέρνες βρίσκονται σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από τα καταλύματα. Ταξιδιώτες με όρεξη για περπάτημα και πόθο για εξερέυνηση μπορούν να ανακαλήψουν μαγευτικές τοποθεσίες και καταστήματα με παραδοσιακό στυλ και γεύσεις μέσα στα σοκάκια του Ενετικού λιμανιού.

Περιοχή κοντά στο κατάλυμα

Το Casa Perla βρίσκεται στο κέντρο της παλιά πόλης των Χανίων και λίγα λεπτά από το Ενετικό λιμάνι των Χανίων, απέχει 20km από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης και μόνο 2km από την πλησιέστερη παραλία της Νέας Χώρας.

Επιπλέον ένας από τους πιο φημισμένους προορισμούς στην Κρήτη τα Φαλάσαρνα απέχουν 59 χλμ από τα Χανιά και μπορείτε να προσεγγίσετε την περιοχή από την εθνική οδό από Χανιά προς Κίσσαμο (Καστέλι). Επίσης 60χλμ. απο τα Χανία βρίσκεται μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Κρίτης η λιμνοθάλασσα του Ελαφονησίου.

Ελληνικα
BOOK NOW